Naujausios istorijos

Laimingi augintiniai: kaip pasirinkti ir prižiūrėti keturkojį šeimos narį

Tai, kad atveriame savo širdis ir namų duris kitai rūšiai vien dėl draugijos, rodo, koks svarbus žmonių ir gyvūnų ryšys. Ar laikote augintinį jau daug metų, ar dar tik ieškote pirmojo pūkuoto draugo, geriausias būdas užtikrinti, kad ir žmonės, ir gyvūnai būtų laimingi, – tapti kuo geresniu augintinio šeimininku.

„National Geographic“ specialiame leidinyje „Laimingi augintiniai“ veterinarijos specialistas pateikia patarimų paprastais sveikatos, elgesio ir dresavimo klausimais, pataria, kaip rasti būsimą geriausią draugą, kaip pasirinkti ir naudoti būtiniausius augintinio reikmenis, kokias elgesio ypatybes ir dresūros metodus reikia žinoti. Taip pat šiame leidinyje aptariama gyvūnų mityba bei pateikiama patarimų, kaip suteikti augintiniui pagalbą jam sunegalavus ir daug kitų naudingų rekomendacijų.

Laimingi augintiniai
National Geographic | Laimingi augintiniai

Gyvūnų laimei reikia net tik šviežio vandens ir maisto, bet ir pritaikytos aplinkos bei šeimininkų meilės. 9 atvejais iš 10 gyvūnai jaučiasi laimingi būdami kartu su savo šeimininku. Todėl nieko keisto, kad esame panašūs , o mūsų laimę lemia tokie patys dalykai.

Image by freepic.diller on Freepik

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums gali patikti

Naujausios istorijos

Lytėjimo galia

Autorė Cynthia Gorney Fotografė Lynn Johnson „Lytėjimas– vienas esminių socialinės sąveikos aspektų, o socialinė sąveika – vienas esminių žmogaus poreikių.
Aji Styawan/National Geographic
Naujausios istorijos

Sparčiai skęstanti sala

Timbulsloko (Timbulsloko) kaime, maždaug už 400 km į rytus nuo Indonezijos sostinės Džakartos (Jakarta), kapinės jau buvo po vandeniu. Pažvelgus
0

Krepšelis

    Prekė Kaina Kiekis Viso
Išvalyti krepšelį

Your cart is empty