Naujausios istorijos

Geriausios kelionių kryptys 2023 m.

Azorai.

Savo kasmetiniame sąraše pristatome geriausias šių metų kelionių kryptis, kurios lavina, šviečia ir stebina. Jas atrinko įvairių pasaulio šalių „National Geographic Traveler“ žurnalo redaktoriai. Pasisemkite idėjų savo kelionėms skirtinguose žemynuose.

Marco Bottigelli nuotraukoje – Azorai, iš ugnies gimusi, o dabar žalumos užlieta žemė. Ši Portugalijos autonomine sritis, nutolusi maždaug 1500 km nuo jos krantų. Kiekviena iš 9 Azorų salų turi skirtingų savybių, tačiau tvarumas jose vertinamas vienodai. 4 jos salos yra UNESCO biosferos draustiniai, o Pasaulio gamtos fondas salas yra pipažinęs 28 banginių ir delfinų rūšių prieglobsčiu.

Daugiau kvapą gniaužiančių vietų, nuostabių gamtos ir kultūros objektų, kuriuos rekomenduoja aplankyti „National Geographic“ rasite 2023 m. žurnalo numeryje.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums gali patikti

Naujausios istorijos

Lytėjimo galia

Autorė Cynthia Gorney Fotografė Lynn Johnson „Lytėjimas– vienas esminių socialinės sąveikos aspektų, o socialinė sąveika – vienas esminių žmogaus poreikių.
Aji Styawan/National Geographic
Naujausios istorijos

Sparčiai skęstanti sala

Timbulsloko (Timbulsloko) kaime, maždaug už 400 km į rytus nuo Indonezijos sostinės Džakartos (Jakarta), kapinės jau buvo po vandeniu. Pažvelgus
0

Krepšelis

    Prekė Kaina Kiekis Viso
Išvalyti krepšelį

Your cart is empty