Uncategorized

Sąmonė prieš materiją

Maldininkas abejojo, ar pasieks Malonės koplyčią. Kiekvienas žingsnis kėlė skausmą – kaip ištverti 110 km, kuriuos norėdami pamatyti aptaisytą medinę Juodosios Madonos statulą Altetinge, kasmet nueina tūkstančiai tikinčiųjų?

2003 m. Richardas Mėdlis (Richard Mödl) pasiryžo pasiekti pirmosios piligriminės kelionės iš Regensburgo (Regensburg) į Altetingą (Altötting) Vokietijoje tikslą, nors buvo neseniai susilaužęs kulną. Jei skausmas bus nepakeliamas, svarstė jis, visuomet galės prašytis pavežamas. Be to, jis šventai tikėjo, kad Mergelė Marija padės iškęsti skausmą. Tad leidosi į kelią ir ilgai ėjo pėsčiomis. „Kas trokšta aplankyti Altetingą, beveik nejaučia skausmo”, – tikina vyras.

Šiandien šiltai besišypsantis aukštas ir lieknas 74 metų R. Mėdlis, atrodo, galėtų kalnus nuversti. Kai sugijo kulnas, vyras 12 kartų leidosi į piligriminę kelionę ir karštai tiki, kad šios stipriai pakeičia žmogų.

Plačiau skaitykite gruodžio mėnesio numeryje.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums gali patikti

Uncategorized

Kelionė aplink Baltiją

„Ar aplankėte Graikiją, kai keliavote po Baltijos šalis?“ – pasidomėjo maloni jauna pakeleivė. Mes sėdėjome ekspreso Berlynas–Paryžius kupė, aš pasakojau
Uncategorized

Retas laimikis

Jie nedažnai pastebimi. O nufotografuojami dar rečiau. Braido ruožuočiai šaudo po Ramiojo vandenyno seklumas ir ryja žuvis. Vanduo netoli Kalifornijos
0

Krepšelis

    Prekė Kaina Kiekis Viso
Išvalyti krepšelį

Your cart is empty