Uncategorized

Pašėlę orai

PAGAL SAVAITGALIO ORŲ PROGNOZĘ NAŠVILYJE (NASHVILLE), TENESYJE, TURĖJO IŠKRISTI 5-10 CM LIETAUS.
Tačiau šeštadienio, 2010 m. gegužės 1 d., popietę kai kuriose miesto dalyse jau buvo priliję daugiau kaip 15 cm, o vis dar pylė kaip iš kibiro.
Mero Karlo Dino (Karl Dean), miesto Ekstremaliųjų situacijų ryšių centre stebėjusio pirmąsias staigaus potvynio apraiškas, dėmesį patraukė vaizdas televizijos ekrane. Realiuoju laiku buvo filmuojami 24-ajame greitkelyje į pietryčius nuo miesto Kamberlando (Cumberland) upės intako skandinami automobiliai ir sunkvežimiai. Pro juos dešiniąja kelio juosta plaukė Švyturio krikščioniškajai mokyklai priklausęs 12 m ilgio surenkamasis statinys.
„Į automobilius tuoj atsitrenks pastatas”, – ištarė televizijos laidos vedėjas. K. Dinas pasitarimų kambaryje buvo praleidęs ne vieną valandą. Tačiau išvydus greitkeliu plaukiantį pastatą, pasak jo, „tapo labai aišku, kokia ekstremali ši situacija”. Netrukus iš visų miesto pusių pasipylė skambučiai pagalbos telefono numeriu. Policininkų, ugniagesių ir gelbėtojų brigados išsiųstos valtimis. Viena brigada valtele išplaukė link greitkelio I-24, kad iš vilkiko ištrauktų iki krūtinės apsemtą vairuotoją. Kitos brigados gelbėjo šeimas nuo stogų ir darbininkus iš užtvindytų sandėlių. Tą savaitgalį mieste vis dėlto žuvo 11 žmonių.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums gali patikti

Uncategorized

Kelionė aplink Baltiją

„Ar aplankėte Graikiją, kai keliavote po Baltijos šalis?“ – pasidomėjo maloni jauna pakeleivė. Mes sėdėjome ekspreso Berlynas–Paryžius kupė, aš pasakojau
Uncategorized

Retas laimikis

Jie nedažnai pastebimi. O nufotografuojami dar rečiau. Braido ruožuočiai šaudo po Ramiojo vandenyno seklumas ir ryja žuvis. Vanduo netoli Kalifornijos
0

Krepšelis

    Prekė Kaina Kiekis Viso
Išvalyti krepšelį

Your cart is empty