Uncategorized

ŠIUKŠLIŲ SPĄSTUOSE

Namų šeimininkė kieme rado skunso jauniklį. Jo galva buvo įstrigusi jogurto indelyje, ir nors baugštus gyvūnėlis visaip bandė jį nusidraskyti, indelis laikėsi tvirtai. Persigandęs nieko nematantis žvėrelis pradėjo dusti.

    Gyvūnų prižiūrėtoja Ana Klark atskubėjo į pagalbą. Suvyniojusi skunsą į rankšluostį, ji atsargiai sukiojo indelį, kol pagaliau išlaisvino nusikamavusį gyvūnėlį.

Gražuolis jūrų liūtas šmižinėja palei Kalifornijos pakrantę ieškodamas maisto ir kaišiodamas snukį visur, kur galėjo slėptis žuvys. Ilgi jo ūsai užsikabino už valo ir šis jūrų žinduolis nėrė po vandeniu norėdamas jo nusikratyti. Tvirtas valas susipainiojo, apsivyniojo aplink snukį ir kaklą taip, kad jūrų liūtas negalėjo net prasižioti.

Gelbėtojų komanda nusprendė įšauti raminamųjų vaistų. Gyvūnui užmigus, 118 kg sveriantis jūrų žinduolis nugabentas į centrą. Veterinaras perpjovė apisraizgiusį valą ir sutvarstė žaizdas.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums gali patikti

Uncategorized

Kelionė aplink Baltiją

„Ar aplankėte Graikiją, kai keliavote po Baltijos šalis?“ – pasidomėjo maloni jauna pakeleivė. Mes sėdėjome ekspreso Berlynas–Paryžius kupė, aš pasakojau
Uncategorized

Retas laimikis

Jie nedažnai pastebimi. O nufotografuojami dar rečiau. Braido ruožuočiai šaudo po Ramiojo vandenyno seklumas ir ryja žuvis. Vanduo netoli Kalifornijos
0

Krepšelis

    Prekė Kaina Kiekis Viso
Išvalyti krepšelį

Your cart is empty